• Zondagochtend 13 juni was het zover: de meiden van de D1 mochten eindelijk weer aan de bak. Ze waren al blij dat er getraind kon worden en de oefenpotjes zijn ook leuk. Maar nu was het voor het echie. En dan gelijk beginnen met een derby tegen Dios. Dat er in het groen gespeeld moest worden was even lastig, de meiden zijn flink gegroeid ondertussen... Maar tot verrassing van iedereen speelde Dios in het rood. Groen tegen rood werd het dus. De temperatuur was al ruim boven de 20 graden, het asfalt walmde al, maar dat maakte niet uit. We mogen weer!
    Tijdens de altijd krachtige yell werd gegniffeld, want moeten we nu wel of niet het publiek (5 mensen langs de lijn) bedanken? Toch maar wel.

    En toen klonk de fluit van de al enigszins verbrande scheidsrechter. Yes!
    De wedstrijd zelf is kort te omschrijven: appeltje ijsje. (Beter met deze temperaturen.) Een duidelijke 30-8 overwinning voor Schipluiden. Ja, u leest het goed.

    Coaches Phi en Yvonne waren dik tevreden. De meiden net zo rood als de scheidsrechter. Maar enorm blij. Hard gewerkt. Toppers. Complimenten!!! En tot slot werd het (afwezige) publiek... nogmaals bedankt. Tot spoedig?