Algemeen

• Uiteraard geldt ook voor ons de slogan: “Heb je klachten? Dan blijf je thuis!”
    • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
    • Wij spelen een contactsport en gaan ervanuit dat een ieder zich aan de voorschriften van het RIVM houdt.

Wedstrijden

• Neem je eigen bidon mee, tijdens de rust in de wedstrijd zal geen limonade geschonken worden.
    • We spelen de wedstrijden met begroeten vooraf en na afloop, maar houdt afstand van elkaar.
    • De scheidsrechter(s) doen op gepaste afstand de toss met de aanvoerdster op het veld.
    • De scheidsrechter verteld na afloop op het veld de eindstand.
    • Na de wedstrijd verlaten wij vervolgens gespreid het veld.
    • We blijven sportief maar ook na de wedstrijd geven we geen high fives.
    • Een yell met het eigen team voor de wedstrijd begint is niet toegestaan. (vb Let’s go e.d.)
    • De thuisploeg desinfecteert in de rust de wisselbank, zodat we kunenn wisselen van speelhelft.
    • Publiek is welkom, maar houdt ook hier de afstand tot de andere supporters.
    • Als u wordt aangesproken op de afstand, neem deze serieus voor de sport en uw gezondheid.
    • Volwassenen moeten ook in de dug-out op 1,5 meter afstand gaan zitten, kan dit niet, ga dan buiten de dug-out zitten.
    • Bij uitwedstrijden raden wij aan om het rijden af te stemmen op de RIVM richtlijnen.
    • Na een uitwedstrijd gaan we direct terug naar Schipluiden en douchen we thuis.

Kleedkamers

• Kleedkamer 1 en 2 zijn op wedstrijddagen voor Schipluiden, kleedkamer 3 en 4 zijn voor onze gasten.
    • Bij teams van 8 of meer speelsters gebruiken we 2 kleedkamers per team.
    • Neem al je spullen mee naar buiten.
    • Wegens de ruimte/capaciteit op onze club willen we het gebruik van de kleedkamers tot een minimum beperken. Gebruik de kleedkamer, indien noodzakelijk, alleen om om te kleden en NIET te douchen.
    • In de kleedkamers is desinfectiemiddel te vinden zodat de banken schoongemaakt kunnen worden. Verantwoordelijkheid ligt bij de gebruikers van de kleedkamers.
    • Tactiek bespreking of iets dergelijks doen we buiten en niet in de kleedkamers.

Kantine

• Volg in de kantine de aangegeven route om een bestelling te plaatsen aan de bar.
    • Om het contact voor onze barvrijwilligers zo veel mogelijk te beperken vragen wij u contactloos te betalen!
    • We verzoeken iedereen bij het betreden van de kantine het contactformulier in te vullen. (M.u.v. de spelers op het wedstrijdformulier). Deze lijst wordt na 2 weken vernietigd.

Deze maatregelen kunnen aangepast worden zodra de situatie daarom vraagt.