Algemeen

• Uiteraard geldt ook voor ons de slogan: “Heb je klachten? Dan blijf je thuis!”
    • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
    • Wij spelen een contactsport en gaan ervanuit dat een ieder zich aan de voorschriften van het RIVM houdt.

• Thuisspelende partij: Geen publiek.
    • Uitspelende partij: Probeer tijdens de wedstrijd met niet meer dan 10 volwassenen (18+) aanwezig zijn. Dit houdt in trainer/coach, rij-ouders. (Jeugd t/m 17 jaar mag niet aanwezig zijn bij de wedstijden als ze geen onderdeel zijn van het team).
    • Er zijn geen kleedkamers beschikbaar, kom dus al in wedstrijdtenue naar onze vereniging toe.
    • Toiletten zijn wel bereikbaar.
    • We vragen u en uw team na de wedstrijd zo snel mogelijk het complex te verlaten.
    • Bij de wedstrijden zullen 2 corona coördinatoren aanwezig zijn (herkenbaar aan geel hesje) waar u eventueel vragen aan kunt stellen. We vragen u om de richtlijnen die zij ter plaatse aan u meegeven te volgen.
    • Onze kantine is gesloten.
    • Hou op het complex 1,5 meter afstand van elkaar indien u niet uit één huishouden komt.

Deze maatregelen kunnen aangepast worden zodra de situatie daarom vraagt.