• 26 januari 2020

  Dit is de wedstrijd waar de meiden van Schipluiden al sinds begin november naar uitkeken. Toen werd er voor de 2e keer onnodig verloren van de dames uit Rijpwetering.

  Vandaag stonden we fit en compleet met 10 gretige en enkele iets meer gespannen meiden aan de start.

  In de eerste minuten nam ROAC brutaal de leiding via hun langste speelsters 1-3.
  Via wat omschakelingen in de verdediging kwamen we ook aanvallend beter in de wedstrijd. Rond de 15e minuut keken we nog tegen een 4-7 achterstand aan maar we bleven vechten. Via mooie goals van verschillende meiden. kwamen we langzaam dichterbij. De verdediging ging beter werken met Roos voorop in die strijd.
  Alle schoten die ze toen nog loste waren een makkelijke prooi voor de goed keepende Heidi.
  De laatste minuut van de 1e helft was de minuut van Marije. We speelden snel en zij zorgde in deze minuut met 2 goals voor een mooie 9-7 voorsprong bij rust.

  In de rust hebben we de puntjes op de i gezet en op voor de 2e helft. Hier werd gelijk scherp gestart en werd de voorsprong met mooie goals van meerdere speelsters langzaam steeds verder uitgebreid.
  Verdedigend bleven we ook vechten voor iedere bal. Uiteindelijk werd de wedstrijd bij een 20-12 stand afgefloten door de goed fluitende scheidsrechters; Sophie & Maaike.

  De meiden bleven ook na afloop scherp en wezen Britte op het feit dat ze taart hadden verdiend. Deze taart werd gelijk gezellig genuttigd.

  Het maakt niet uit wie ze scoort maar vechten doen jullie met elkaar en voor elkaar. Hier hebben jullie met elkaar goede stappen ingemaakt. Dat maakt het coachen voor ons ook leuk!

  Nu staan we bovenaan en zijn we de terechte koploper. Nog 6 finales te gaan met elkaar. Met 6 punten voorsprong.

  De volgende wedstrijd is 9 februari thuis tegen Westlandia.